[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

KunnonStartti on kolmen kuukauden valmennus, jonka aikana sytytämme liikuntakipinäsi liekkeihin ja teemme sinusta vahvemman niin harjoituksissa kuin myös arjessa. Valmennuksen avulla kohotat kuntoasi progressiivisesti ja löydät ilon liikkumiseen.

 

 

 

 

 Valmennus sopii sinulle, jos… :

- kaipaat säännöllisyyttä nykyiseen liikkumiseen
- haluat eroon kehosi jumeista ja kireyksistä
- haluat nostattaa kuntoasi nousujohteisesti kohti tavoitteitasi
- haluat löytää liikunnan ilon sekä oman tapasi liikkua
- haluat parantaa ruokavaliotasi askel kerrallaan

 


Valmennus ei sovi sinulle, jos... :

- et ole valmis kokeilemaan uusia liikuntamuotoja
- haluat tehdä vain rääkkitreenejä
- etsit oikotietä onneen pikadieettien avulla

 


  

KunnonStartti 2021 sisältää


Alkukartoituksen

Alkukartoituksessa tapaamme ensimmäisen kerran ja käymme läpi tämän hetkistä tilannettasi sekä juttelemme tavoitteistasi. Kun olet päättänyt jatkaa kanssani yhteistä matkaa valmennuksen merkeissä, alkukartoitus jatkuu kirjallisena (mm. terveyshistorian kartoitus)

 

Valmennustapaamiset + testauksen

KunnonStartti 21 valmennus sisältää kuusi (6) tapaamista. Ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla tehdään liikkuvuus- ja lihaskuntotestit, jolloin tapaamisen kesto on noin 90 minuuttia. Loput neljä tapaamista ovat kestoltaan 60-75 min.

 

Kausisuunnitelma valmennuksen ajaksi


Saat valmennuksen ajaksi käyttöösi henkilökohtaisen kausisuunnitelman, joka toimii ”liikuntalukujärjestyksenäsi”. Kausisuunnitelman avulla kehität kuntoasi progressiivisesti valmennuksen aikana.

 

Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat

Saat valmennuksen ajaksi käyttöösi henkilökohtaisesti suunnitellut harjoitusohjelmat, jotka rakentuvat palvelemaan tavoitettasi. Harjoitusohjelmat voidaan suunnitella tehtäväksi joko saliympäristössä tai esim. kotona tehtäväksi.

 

Ruokapäiväkirjan analysoinnin


Ruokapäiväkirjan analysointi auttaa hahmottamaan tämän hetkistä ruokatapojasi. Käymme ruokapäiväkirjasi yhdessä läpi ja saat siitä palautteen.

 

Asteittain etenevät stepit ruokavalion puolelle

Ruokapäiväkirja analyysin jälkeen lähdemme lisäämään hyviä asioita yksi kerrallaan nykyiseen ruokavalioosi. Pienet kertamuutokset ovat helpompia toteuttaa eivätkä ne aiheuta yhtä suurta stressiä verrattuna isoihin kertamuutoksiin.

 

Jatkuva valmentajan tuen


Olen tukenasi koko valmennuksen ajan, myös valmennuskertojen ulkopuolella. Voit pitää yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

 


Valmennuksen kesto on 3 kuukautta, ja valmennus tapahtuu Leppävirran/Kuopion alueella.

 

 

 

Valmennuksen kulmakivet

 

 

Kausisuunnitelman avulla kohti tavoitteita

 

Voit ajatella kausisuunnitelman olevan kuin lukujärjestys, jonka liikunnanalanammattilainen on tehnyt sinulle. Kausisuunnitelmassa huomioin aina jokaisen asiakkaan elämän kokonaistilanteen (kuinka paljon aikaa on realistista käyttää liikkumiseen, entä kuinka paljon stressitekijöitä elämässä tällä hetkellä on) sekä toiveet, jotka voivat liittyä esimerkiksi vanhan tanssiharrastuksen säilyttämiseen viikkorytmissä mukana tai treenipaikan suhteen. Kausisuunnitelma tehdään joko kolmelle tai kuudelle kuukaudelle ja sen tarkoituksena on johdattaa sinut kohti tavoitettasi. Jokainen kuukausi sisältää oman teemansa, jonka aikana keskitymme parantamaan yhtä kunnon osa-aluetta muiden pysyessä ylläpitovaiheessa. Näin treenien määrä pysyy maltillisena, kehosi palautuu treeneistä ja sinulle jää aikaa myös muuhun.


Kausisuunnitelma alkaa aina hyvän pohjan luomisesta, minkä ansiosta asteittain haastavammaksi muuttuvat harjoitukset ovat helposti lähestyttäviä. Kausisuunnitelma mahdollistaa progressiivisen kehittymisen ja sen avulla sinun on helppo luoda runkoa viikko-ohjelmaasi.

 

 

Toiminnalliset treenit valmistavat sinut myös arjenhaasteisiin

Monipuoliset toiminnalliset treenit eivät tee sinusta vahvoja ainoastaan harjoitusympäristössä vaan auttavat sinua tulemaan vahvemmaksi myös arjessasi! Liikkuessa vietetty aika on loppupeleissä niin pieni osa viikoittaisesta ajankäytöstämme, joten miksi emme haluaisi pystyä tulemaan toimeen paremmin myös arjessa, joka vie valta-osan ajastamme? Kun opit maastavedon tekniikan, voit olla varma, että tämä taito siirtyy arkeesi, ja pystyt nostamaan hyvällä tekniikalla painavia muuttolaatikoita seuraavassa muutossasi ilman, että rikkoisit itseäsi.


Harjoitellessamme omalla kehonpainolla tai vapailla painoilla opetamme kehoamme työskentelemään yhtenä yksikkönä, jossa työtä tekevät niin isot kuin pienetkin lihakset lihasketjuja. Tämä parantaa voimatasojen lisäksi myös kehonhallintaa, jonka puute voi johtaa tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.

 

 

Steppi kerrallaan etenevä ruokavalio

 

Sano ei pikadieeteille ja panosta sen sijaan pysyviin tapoihin! Valmennuksen aikana teemme tilannekatsauksen tämän hetkiseen ruokavalioosi, minkä jälkeen lähdemme etenemään pienillä askelilla eteenpäin lisäten ruokavalioosi hyviä elementtejä, jotka tukevat tavoitettasi sekä hyvinvointiasi. Et koe isoista kertamuutoksista johtuvaa stressiä, vaan pystyt etenemään omaan tahtiin iskostaen pala kerrallaan toimivaa kokonaisuutta arkeesi.

 

 

Mitä KunnonStartti valmennus maksaa?

Yksittäinen tunnin valmennuskerta maksaa 85 euroa, joten pelkästään valmennuksessa olevien ohjauskertojen erillisarvo on 590 euroa.

 


KunnonStartti valmennuksessa saat kuusi (6) valmennuskertaa, liikkuvuus- ja lihaskuntotestit, henkilökohtaiset ohjelmat niin ravinnon kuin liikunnan puolelle sekä valmentajan jatkuvan tuen koko valmennuksen ajaksi. Normaalisti tällainen valmennuspaketti maksaa 675 euroa, mutta alkuvuoden kampanjan ansiosta saat KunnonStartti 2021 valmennuksen yli 25 % alennuksella, jolloin maksat kuukaudessa vain 165 euroa (yhteensä 495e).


 

Tehdään sinusta yhdestä vahvempi ja sytytetään liikuntakipinäsi liekkeihin!

 


Varaa ilmainen alkukartoitus täyttämällä alla oleva lomake ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Alkukartoituksessa juttelemme sinun tämän hetkisestä tilanteesta sekä tavoitteista, samalla kerron kuinka voin auttaa sinua kohti tavoitteitasi. Alkukartoitus ei sido sinua mihinkään.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

 

 

Valmentajanasi 

 

 

Valmentajanasi haluan auttaa sinua löytämään liikunnan ilon, jotta sinä pystyt nauttimaan liikunnasta sekä kohennat samalla hyvinvointiasi. Monipuolisen ravinnon ja toiminnallisten treenien avulla, sinusta tulee vahvempi niin salilla kuin sen ulkopuolella, ja jaksat paremmin myös arjessa. Valmentajana haluan haastaa sinua sopivissa määrin ylittämään itsesi, sillä mikään ei voita sitä fiilistä, minkä koet kun huomaat pystyväsi tekemään jotain mihin et välttämättä itse uskonut pystyväsi!


Varaa aika alkukartoitukseen nyt ja olet askeleen lähempänä tavoitteitasi

 

Tehdään sinusta yhdessä vahvempi !