[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Personal Training - Tuloksia yhdessä valmentajan kanssa

 

Onko tavoitteenasi kunnon kohottaminen tai ruokavalion uudistaminen, kehonkoostumuksen muokkaaminen, kivuttomampi ja energisempi arki? Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat eväät tavoitteesi saavuttamiseen. Ammattitaitoisen ja kannustavan valmentajan suunnittelemat harjoitukset takaavat progressiivisen kehityksen, ja pääset kokemaan onnistumisen tunteita valmennuksen aikana. Ota askel lähemmäksi energisempää oloa, parempaa kuntoa, ryhdikkäämpää olemusta ja liikunnan iloa jo tänään!

 

 


 

Valmennus sopii sinulle, joka haluat:

 

- parantaa kuntoasi
- löytää liikunnan ilon
- saada lisää energiaa ja virkeyttä arkeesi
- karistaa ylimääräiset kilot pois vyötäröltäsi
- löytää sinulle sopivat ruokailutottumukset
- päästä eroon jumeista ja kireyksistä
- optimoida kehosi tervettä suorituskykyä
- oppia huoltamaan kehoasi omatoimisesti

 

Valmennuksen sisältö

* alkukartoitus
* testipatteristo valmennuksen alussa, aikana ja lopussa
* yksilölliset harjoitusohjelmat ja niiden päivitykset
* kausisuunnitelma
* ruokapäiväkirja-analyysi
* ravinto-ohjaus
* valmennustapaamiset
* jatkuva sähköpostituki

 

Mitä saat valmennuksesta?

Valmennuksen avulla opit tekemään pysyviä elämäntapamuutoksia, jotka kantavat sinua eteenpäin myös valmennuksen jälkeenkin. Progressiivisesti etenevien harjoitusohjelmien avulla kehityt kaikilla kunnon osa-alueilla, sekä saat vahvistettua kehosi heikkoja lenkkejä, minkä seurauksena kehosi on toimivampi ja terveempi sekä pystyt pienentämään loukkaantumisriskiä. Korjaantunut ryhti ja karistetut ylimääräiset kilot tuovat helpotusta eri kolotuksiin ja nostattavat itsetuntoa. Sinulla on energiaa selviytyä arjen haasteista ja jaksat panostaa omaan hyvinvointiisi.

 

Asiakkaiden kokemuksia

 

"Iran kanssa treenatessa vain mielikuvitus on rajana. Olemme treenanneet porrasjuoksua, nyrkkeilyä, uintia, kehonhuoltoa putkirullalla ja tarkastelleet juoksumatolla juoksun askeltekniikkaa. Tietysti kuntosali harjoittelun ohella. Jokainen harjoitus on ollut sopivan haastava ja alusta loppuun mietitty. Parasta on monipuolisuus ja se että jokainen treeni on suunniteltu minua varten ja tukemaan tavoitetta. Olen päässyt takaisin juoksemisen pariin ja saanut penikka vaivat hallintaan. Kehonhallinta on edistynyt huimina harppauksina. Työstä aiheutuvat selkä kivut on selätetty ja töissä jaksaa paremmin."
Minna

"Kun otetaan huomioon lähtötilanne ja surkea kuntoni joka reilu vuosi sitten oli ja kielteinen asenne kaikkea liikuntaa kohtaan ja luonteeni jossa kukaan ei saa neuvoa minua ei tehtävä ole ollut helppo. Sinä kuitenkin osasit tuoda sopivasti haasteita ja ennen kaikkea onnistumisen iloa jotta motivaationi jatkaa säilyisi ja kasvaisi kuten kävi. Vaikka välillä olin todella poikki osasit kuitenkin asettaa harjoitukset siten ettei silmissäni pimentynyt mutta kuntoni kasvoi pikkuhiljaa.  Joka tapaamisessamme olet ollut aina iloinen ja positiivinen ja sinun kanssa on ollut helppo keskustella kaikista asioista. 
Sinun tunneilla en koskaan ole kokenut itsetunto ongelmia ylipainon takia. Tunneistasi jäi aina tunne että sinä olet todella kiinnostunut asiakkaasi hyvinvoinnista ja hyvästä lopputuloksesta. Koskaan ei minulle tullut tunnetta, että sinä teet tunnin kun se nyt sitten kuuluu tehdä. "

Ari

 

Hinta

Valmennuksen hinta muodostuu valmennuksen kestosta sekä valmennustapaamisten määrästä.

 

Alkutapaaminen


Varaa ilmainen alkutapaaminen täyttämällä yhteystietosi allaolevalle lomakkeelle. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, jotta voimme sopia yhteisen ajan jolloin istumme alas teekupin ääreen juttelemaan tarkemmin sinun tavoitteistasi sekä tämän hetkisestä tilanteestasi. Samalla pystyn kertomaan sinulle kuinka voin auttaa sinua eteenpäin matkallasi. 

Huom: Vuoden 2021 alusta valmennukset siirtyvät Kuopioon!

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.